024-3455000 info@tunix.nl

Werken bij TUNIX

TUNIX is een bedrijf van technische specialisten op hoog niveau. Internet is ons werkterrein, security onze specialiteit. Als security specialist kunnen we ons met de besten meten. We anticiperen op de laatste ontwikkelingen op security gebied. Wij zijn een voorloper in de markt en zeker geen volger of ‘dozenschuiver’. Onze opdrachtgevers bellen ons niet met de vraag wat stapeltje firewalls kosten. We krijgen wel de meest uiteenlopende verzoeken om bijzondere netwerk- en securityopdrachten uit te voeren. Wil jij ook werken bij TUNIX?

Onze innovatieve en informele cultuur kent een sterke groeiambitie en ondernemersmentaliteit. Als TUNIX-er heb je het lef om onderscheidend te zijn, heb je plezier in je werk en de drive om samen dingen voor elkaar te krijgen. We hebben een gezamenlijk doel, namelijk op een pragmatische, flexibele, vakkundige en oplossingsgerichte manier zorgen voor de klant. Daarbij gaan wij uit van de kracht van onze medewerkers en hun eigen initiatief om resultaten te halen.

TUNIX is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Het verkrijgen van dit ISO certificaat is de bevestiging dat wij voldoen aan de hoogste standaarden ten aanzien van informatiebeveiliging.

Onze kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaar; We staan voor de kwaliteit van onze producten en dienstverlening en voor de integriteit van onze medewerkers.
  • Open; Wij laten zien wie we zijn, waar we voor staan, wat we doen en wat onze resultaten zijn.
  • Respectvol; Wij dienen de belangen van onze klanten en medewerkers in onderling samenhang.
  • Energiek; Wij zijn ambitieus en meten ons met andere Internet Security bedrijven.

Wie zoeken wij?

TUNIX is op zoek naar specialisten op het gebied van netwerk security. Mensen die tot de top behoren. Of de ambitie hebben om daar te komen. Hierbij is ook een combinatie van functies mogelijk en zelfs gebruikelijk. Ook voor stageplaatsen kun je bij ons terecht.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prima salaris heeft TUNIX uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de kosten van je Internet aansluiting en ook voor PC’s en GSM’s hebben we prima regelingen. Het bezoek van cursussen, conferenties en seminars is niet alleen een mogelijkheid, het is een must.

Premievrij pensioen

Wij bieden als een van de weinige werkgevers in Nederland een volledig premievrij pensioen.

Reiskostenvergoeding

Afhankelijk van je functie kun je al dan niet beschikken over een auto van de zaak maar TUNIX zal je altijd een bijdrage in je reiskosten aanbieden.

GSM-regeling

Iedereen die bij TUNIX in dienst komt krijgt de beschikking over een mobiele telefoon met een functieafhankelijk vrij beltegoed. Hardware bruikleen regeling TUNIX kent een hardware bruikleen regeling waarin je een budget kunt krijgen voor een thuisfirewall, een PC/notebook of andere apparatuur waar je thuis nuttig gebruik van kunt maken.

Bonusregeling

En last-but-definitely-not-least; TUNIX is een resultaatgedreven organisatie maar we zijn ook bereid om die resultaten individueel te belonen. Voor Marketing & Sales is de bonus afhankelijk van het salestarget maar ook op andere functies kennen we een bonusregeling die je afhankelijk van jouw bijdrage in de resultaten een bonus kan opleveren.

Ontwikkeling & opleiding

Jouw ontwikkeling vinden we erg belangrijk en daar willen dan ook royaal aan bijdragen. Iedereen die bij TUNIX in dienst komt heeft recht op een individueel opleidingsbudget. Samen met jouw manager kijken we welke richting je uit wilt groeien en welke gerichte trainingen hierbij aansluiten. Naast externe trainingen word je door onze eigen Tuniversity getraind.

Evenementen en uitjes

TUNIX vindt het belangrijk dat er naast de werkzaamheden die binnen de functie uitgevoerd moeten worden er ook voldoende tijd en ruimte is om te socializen met collega’s. Wij hebben daarom elke vrijdagmiddag een gezamenlijke lunch. Daarnaast hebben we een paasbrunch, kerstdiner met partners, BBQ, gezellige personeelsuitjes en kun je Sinterklaas bij ons vieren met het hele gezin.

Meer weten?

Spreekt dit je aan, wil je meer weten, neem dan contact op met Aynur Rutgers. Bel met 024-3455 028 of mail naar pz@tunix.nl.

Dat is de eerste stap op weg naar een plaats bij de top, naar een baan op jouw niveau.

Junior Network Engineer

Met een team van gepassioneerde, gespecialiseerde, ambitieuze, maar vooral leuke collega’s werken wij iedere dag keihard om onze klanten de beste service te bieden. Om aan de toenemende vraag van onze klanten en projecten te voldoen zijn we per direct op zoek naar een...

Lees meer

IT Consultant

Met een team van gepassioneerde, gespecialiseerde, ambitieuze, maar vooral leuke collega’s werken wij iedere dag keihard om onze klanten de beste service te bieden. Om aan de toenemende vraag van onze klanten en projecten te voldoen zijn we per direct op zoek naar een...

Lees meer

Voor ons actuele vacature aanbod