TUNIX ISO27001 gecertificeerd

TUNIX Digital Security is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Het verkrijgen van dit ISO27001 certificaat is de bevestiging dat TUNIX voldoet aan de hoogste standaarden ten aanzien van informatiebeveiliging. De certificering is uitgevoerd door DEKRA Certification B.V. in een intensief traject van meerdere weken. Zij hebben controles uitgevoerd op onze processen, documentatie en het managementsysteem. Daarnaast zijn onze medewerkers uitgebreid getoetst op het in de praktijk brengen van het informatiebeveiligingsbeleid.

Internationale standaard voor informatiebeveiliging management

ISO27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging management, gericht op het continu managen, beheren en verbeteren van informatiebeveiligingsrisico’s. TUNIX heeft de norm geïmplementeerd voor al haar Managed Service diensten. Alle daarbij toegepaste en ondersteunende informatiesystemen en processen zijn uitgebreid geanalyseerd en getoetst op veiligheid, volledigheid en controleerbaarheid.

Opdrachtgevers en partners van TUNIX ondervinden ook grote voordelen van deze certificering, omdat het hen de garantie geeft dat ze samenwerken met een leverancier die de informatiebeveiliging aantoonbaar op orde heeft.

Wilt u weten wat TUNIX voor u kan betekenen op het gebied van informatiebeveiliging of het ISO27001 certificeringstraject? Neem dan contact met ons op.