Security Awareness

Uw data is heel veel waard; voor u én voor anderen. Maar dit brengt wel risico’s en bedreigingen met zich mee. Data is namelijk zoveel waard, dat derden van alles proberen om dit in handen te krijgen. En in de meeste gevallen is de eigen medewerker de zwakke plek binnen de organisatie, en is deze daarmee meteen een geliefd doelwit van digitale én sociale aanvallen.

Indien deze bedreigingen resulteren in beveiligingsincidenten en/of datalekken, leidt dit voor uw bedrijf tot hoge kosten voor business recovery en vormt het een serieuze bedreiging voor uw bedrijfscontinuïteit. Daarnaast kunnen claims van betrokkenen een zware financiële wissel trekken op uw organisatie.

TUNIX is een full service partner op het gebied van Digital Security Diensten. Naast onze managed firewall oplossingen en authenticatie-services, bieden wij onder meer consultancy en op-maat-workshops op gebied van Security Awareness. Hierbij speelt het besef van de waarde van data – “data value awareness” – een centrale rol. In onze workshops gaan wij in op de waarde van data, waarvoor data gebruikt kan worden, soorten van bedreigingen en aanvalstechnieken, en wat de gevolgen van dataverlies, -diefstal, -misbruik of -verminking kunnen zijn. Zowel voor uw bedrijf, als privé.

Wilt u weten wat TUNIX voor u kan betekenen op het gebied van Security Awareness? Neem dan contact met ons op.