Pulse Secure VPN

Pulse Secure SSL VPN

TUNIX levert deze service onder ISO27001 certificering. Dat maakt ons de ideale partij om functiescheiding te realiseren in het kader van uw eigen certificering.

Waarom een SSL VPN?

VPN’s zijn populair omdat je met deze software een privé verbinding kunt maken over een onbekend en onbetrouwbaar netwerk zoals het Internet, WIFI en 4G. SSL VPN’s hebben als voordeel dat ze makkelijk samenwerken met de meeste firewalls en omdat ze voor het opzetten van de veilige verbinding geen aparte client software vereisen.

Waarom Pulse Secure?

Het SSL VPN van Pulse Secure biedt meer dan alleen een betrouwbare verbinding. Deze oplossing biedt faciliteiten voor 2FA, het afdwingen van alle verbindingen via de centrale gateway en daarmee het afdwingen van alle centrale security policies, controle op het up-to-date zijn van het besturingssysteem en andere software op de client, ondersteuning voor Mac PC, Windows PC’s en tablets. Deze oplossing kan niet alleen worden gebruikt voor het beveiligen van toegang tot het eigen netwerk en de private cloud, maar ook voor toegang tot public cloud omgevingen.

De afgelopen jaren zijn er verschillende keren ontwerpfouten in het SSL-protocol gevonden waardoor vrijwel alle belangrijke VPN’s kwetsbaarheden vertoonden. Pulse Secure was telkens de eerste die fixes uitbracht zodat de kwetsbaarheden waren opgelost voordat deze geëxploiteerd konden worden. Dit is een van de redenen dat TUNIX ook vanuit een security perspectief graag Pulse Secure aanbeveelt.

Waarom Pulse Secure van TUNIX?

TUNIX is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van computer netwerk beveiliging. Daardoor tref je bij ons diepgravende kennis op het gebied van VPN’s, authenticatie en integratie van deze oplossing in diverse toepassingsgebieden.TUNIX levert al ruim 10 jaar SSL VPN oplossingen en heeft als reseller van Pulse Secure royale internationale ervaring met dit product.

Integratie in netwerk en authenticatie

Het SSL VPN van Pulse Secure kan worden gebruikt in combinatie met 2FA-servers zoals die van TUNIX en geautomatiseerde bewakingssystemen zoals bijvoorbeeld Splunk.

Offerte

Ontvang een offerte voor een SSL VPN oplossing

Heeft u al een SSL VPN appliance?

Wilt u extra licenties?

Wilt u uw SSL VPN oplossing vervangen?

Wilt u sterke authenticatie (2FA) voor uw SSL VPN oplossing

Op welke termijn wilt u een SSL VPN oplossing?