Krontech Single Connect

Privileged Accounts Security & Compliance

Organisaties zijn verantwoordelijk voor het beheren van- en toezicht houden op privileges voor toegang tot- en onderhoud op netwerkcomponenten. Volgens de best practices van netwerkbeveiliging en volgens ISO27001 norm A.09.1 moet dit zodanig zijn ingericht dat misbruik kan worden uitgesloten en gebruik onweerlegbaar wordt vastgelegd. Naar mate de omvang van het totale (on premise en in the cloud) organisatie-netwerk groeit, wordt deze taak steeds complexer. Zonder de juiste hulpmiddelen is het al snel een ondoenlijke zaak. Inbreuk op toegang tot privileged accounts kan zeker bij grote organisaties wezenlijke invloed hebben op de bedrijfscontinuïteit.

Privileged Access Management (PAM) -oplossingen zorgen voor een privileged toegang tot bedrijfsmiddelen. PAM is een fundamenteel element van elk informatiebeveiligingsprogramma. Dergelijke systemen maken een organisatie onafhankelijk van de persoonlijke kwaliteiten en zorgvuldigheid van medewerkers en dwingen een effectieve en veilige werkwijze af.

 

 

TUNIX ontwikkelde over de periode 1994 tot 2018 een eigen PAM oplossing om binnen haar eigen organisatie de ISO270001 norm te implementeren en veilig beheer over vele duizenden appliances mogelijk te maken. Sinds 2019 heeft TUNIX als enige Nederlandse partij een distributie- en resell overeenkomst met Krontech. Bij de inrichting van Single Connect profiteert u dus van onze meer dan 25 jaar ervaring.

 

~

Password Manager

Meer efficiëntie en beveiliging voor beheerders en operators met functies voor wachtwoordbeheer.

TACACs Access Manager

Terminal Access Controller Toegangscontrole Systeem Plus (TACACS +) protocolgebaseerde beveiligingssoftware.

 

 
Z

2FA Manager

Een tweede authenticatielaag door integratie tussen desktop- en mobiele beveiliging.

 

Session Manager

Loggen en opnemen van alle sessies inclusief commando en context-aware filtering.

 

Case Studies

Privileged Access Management

Single connect - Case Study 1Privileged Access Management-technologie geïmplementeerd om de toegang tot een groot, complex datacenter en hybride netwerk te beveiligen.

Privileged Session Management

Privileged Session Management heeft bewezen te schalen om miljarden toegangscombinaties te ondersteunen op meer dan 100 duizend actieve apparaten.