TUNIX heeft de SSL VPN oplossing Pulse Secure geïntegreerd binnen de TUNIX/Managed Firewall Service. Pulse Secure focust zich op de zakelijke mobiliteit, ook wel Mobile Remote Access Security genoemd. Werknemers zijn door de diverse gateway en VPN oplossingen in staat om te werken vanaf elke locatie en via elk device op een snelle, veilige en makkelijke manier.

Pulse Secure

Blueprint Cyber Security is gespecialiseerd in manuele penetratietesten, adviesverlening op het gebied van IT-beveiligingscertificering en een reeks andere IT-beveiligingsgerelateerde diensten. Blueprint Cyber Security werd opgericht in 2012 als een boetiek IT-beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in manuele penetratietesten

Blueprint Cyber Security

TUNIX is partner van Parcival op het gebied van digital security en cybercrime. In deze samenwerking bieden wij u advies en trainingen op deze gebieden. Parcival helpt organisaties zich optimaal voor te bereiden op een crisis. Maar ook wanneer een organisatie daadwerkelijk geconfronteerd wordt met een crisis staat Parcival klaar voor directe ondersteuning. Parcival is gespecialiseerd in Crisismanagement, Crisiscommunicatie en Business Continuity Management.

Parcival

TUNIX heeft de McAfee Web Gateway geïntegreerd in de TUNIX/Managed Firewall Service. McAfee levert oplossingen en services om systemen en netwerken over de hele wereld te beveiligen. Het beschermt bedrijven van klein tot groot tegen de nieuwste malware en opkomende online bedreigingen.

McAfee