024-3455000 info@tunix.nl

TUNIX heeft de SSL VPN oplossing Pulse Secure geïntegreerd binnen de TUNIX/Managed Firewall Service. Pulse Secure focust zich op de zakelijke mobiliteit, ook wel Mobile Remote Access Security genoemd. Werknemers zijn door de diverse gateway en VPN oplossingen in staat om te werken vanaf elke locatie en via elk device op een snelle, veilige en makkelijke manier.

Pulse Secure

TUNIX heeft de McAfee Web Gateway geïntegreerd in de TUNIX/Managed Firewall Service. McAfee levert oplossingen en services om systemen en netwerken over de hele wereld te beveiligen. Het beschermt bedrijven van klein tot groot tegen de nieuwste malware en opkomende online bedreigingen.

McAfee

TUNIX is partner van Parcival op het gebied van digital security en cybercrime. In deze samenwerking bieden wij u advies en trainingen op deze gebieden. Parcival helpt organisaties zich optimaal voor te bereiden op een crisis. Maar ook wanneer een organisatie daadwerkelijk geconfronteerd wordt met een crisis staat Parcival klaar voor directe ondersteuning. Parcival is gespecialiseerd in Crisismanagement, Crisiscommunicatie en Business Continuity Management.

Parcival

Digital Investigation draagt met een team van 15 gecertificeerde en gedreven forensische professionals bij aan een veiligere, digitale wereld. De dienstverlening is compleet te noemen met gespecialiseerde digitaal, forensisch onderzoekers, innovatieve audits, tools en dienstverlening op het gebied van Cyber Security én een Incident Response Team dat direct inzetbaar is bij calamiteiten.

Digital Investigation

TUNIX heeft Kaspersky Anti Virus en Kaspersky Anti Spam geïntegreerd in de TUNIX/Managed Firewall Service. Kaspersky Lab biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor verschillende soorten klanten, met speciale aandacht voor grote ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven.

Kaspersky