Phishing awareness

Phishing aanvallen zijn steeds vaker gericht op werknemers. Door het gebrek aan kennis hierover, weten werknemers vaak niet hoe ze moeten handelen als ze worden geconfronteerd met bedreigingen van social engineers. Om het beveiligingsrisico van werknemers te verminderen en de kans op een incident te verkleinen, is een cyberbeveiligingstraining essentieel.

Met het Security Engagement Platform kunnen wij u het volgende bieden:

Simulatie

U kunt uw medewerkers trainen met behulp van geautomatiseerde e-mailsimulaties om echte bedreigingen na te bootsen.

Real-life bedreigingen melden

Uw medewerkers kunnen het platform gebruiken om echte bedreigingen aan het beveiligingsteam te melden.

Module voor incident respons

Uw beveiligingsteam krijgt automatisch relevante informatie over dreigingen en incidenten.

Mini games

Uw medewerkers bereiden zich op een leuke en boeiende manier voor op beveiligingsrisico’s.

Wat houdt dit precies in:

Simulatie

Uw medewerkers krijgen gepersonaliseerde e-mails die levensechte bedreigingen simuleren. De service is:
volledig geautomatiseerd en aangepast aan het niveau van elk individu met behulp van machine learning en kunstmatige intelligentie.
Zodra gebruikers deelnemen aan de training, ontvangen ze regelmatig simulatie-e-mails. Zodra ze hebben vastgesteld dat de e-mail een mogelijke bedreiging is, kunnen ze dit melden met behulp van de ‘Deze e-mail rapporteren’ knop.
Zodra gebruikers een simulatie melden, krijgen ze een kort trainingsmoment. Deze training leert gebruikers over de aanvalstypes die ze correct hebben geïdentificeerd. De training legt de valkuilen en aanwijzingen uit de e-mail die social engineers gebruiken om mensen te laten reageren. Dit snelle trainingsmoment helpt de gebruiker om in de toekomst specifieke aanvallen te herkennen.

Incident respons module

Naarmate mensen zich met de awareness training bezighouden, zullen ze ook leren om echte bedreigingen te melden. Dit zal uw beveiligingsteam voorzien van onschatbare gegevens en nieuwe niveaus van zichtbaarheid.
Hoe hoger de rapportagepercentages, hoe meer dreigingsrapporten het beveiligingsteam automatisch ontvangt. De hoge datageneratie zal het team helpen om de data beter te benutten en bijvoorbeeld de reactietijden en het beheer van incidenten te verbeteren.
Alle gerapporteerde e-mails worden gescant en doorgestuurd naar het beveiligingsteam.
De triggers zijn de volgende:
• Gebruiker heeft gereageerd op een bedreiging – Rapporten waarin gebruikers hebben aangegeven dat ze hebben gehandeld op basis van een phish
• Gecompromitteerde zakelijk e-mail – Een interne e-mail wordt gerapporteerd als verzendende phish
• Campagne – Dezelfde dreiging wordt meerdere keren gemeld

Rapporteren

Medewerkers kunnen direct beginnen met het melden van verdachte en mogelijk schadelijke e-mails via het
platform voor beveiligingsbetrokkenheid. Voor het melden van mogelijke bedreigingen kunnen de gebruikers klikken op de knop die ze ook gebruiken voor het rapporteren van de simulaties.
Door deel te nemen aan de training worden mensen ook aangemoedigd om potentiële bedreigingen te blijven melden. Wanneer ze een e-mail rapporteren die geen simulatie is, hebben ze twee opties: het bericht rapporteren als spam of als phish. De gebruikers krijgen de gelegenheid om verder te verduidelijken of ze enige actie hebben ondernomen, zoals het klikken op een link, het openen van een bijlage of het beantwoorden van de e-mail. Deze informatie kan het beveiligingsteam helpen om op incidenten te reageren en deze sneller te verwerken.

Mini games

90% van de aanvallen vindt via e-mail plaats. IT-beveiliging heeft echter ook betrekking op andere gebieden die relevant zijn voor medewerkers om de organisatie en zichzelf beter te kunnen beschermen.
Met mini games kunt u het kennisgebied van uw medewerkers te verbreden. Op dit moment bieden we twee minigames aan:
• Beveiligde wachtwoorden
• Onbekende apparaten
Door de spellen kort, leuk, boeiend en gedenkwaardig te houden, willen we ervoor zorgen dat uw medewerkers deze snelle trainingsmomenten willen doen en dat ze ook de belangrijkste zaken onthouden.

Direct een offerte

Vul hieronder uw gegevens in en wij gaan aan de slag!

3 + 4 =