Het ISO 27001 certificaat dat TUNIX in 2013 behaald heeft, is vanaf 1 augustus jl. verlengd door de DEKRA.  Deze hercertificering voor is wederom een bevestiging dat TUNIX voldoet aan de hoogste standaarden ten aanzien van informatiebeveiliging.

Dekra heeft TUNIX, na een aantal succesvolle audiodagen, officieel gehercertificeerd voor ISO 27001. ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging management, gericht op het continu managen, beheren en verbeteren van informatiebeveiligingsrisico’s. TUNIX heeft de ISO 27001 norm geïmplementeerd voor al haar Managed Service diensten. Alle daarbij toegepaste en ondersteunende informatiesystemen en processen zijn uitgebreid geanalyseerd en getoetst op veiligheid, volledigheid en controleerbaarheid.

Ronald Pikkert, algemeen directeur van TUNIX: “Bij de meeste bedrijven ondersteunt security de business, bij TUNIX is het de business. Logisch dat security dan na ruim 20 jaar helemaal in het gedachtegoed van TUNIX vervlochten zit. Ons professionele team heeft dit subliem bewezen door een perfect gelopen hercertificeringstraject. De komende jaren gaan onze klanten wederom profiteren van de kwaliteit van onze dienstverlening als van onze ervaringen in dit traject. Dat is een win-win situatie waar ik erg trots op ben.”