Krontech (KRONT.IS), een toonaangevende leverancier van Privileged Access Management-oplossingen, is verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen met TUNIX Digital Security in Nederland, die al 25 jaar een compleet servicepakket levert op het gebied van netwerk- en internetbeveiliging.

Krontech’s kernaanbod is SingleConnect ™, een Privileged Access Management (PAM) -oplossing, die wordt gebruikt als informatiebeveiliging en beheerstool om interne en externe datalekken en aanvallen met behulp van bevoorrechte accounts te voorkomen. Met SingleConnect ™ kunnen IT-managers en netwerkbeheerders efficiënt toegang beveiligen, configuraties beheren en onbetwistbaar alle activiteiten registreren in het datacenter of de netwerkinfrastructuur, waarbij elke inbreuk op bevoorrechte accounttoegang een belangrijke impact kan hebben op de bedrijfscontinuïteit. Met deze spannende samenwerking heeft Krontech opnieuw een sterke stap genomen om een ​​wereldwijde naam te worden door samen met TUNIX samen te werken met bedrijven en operatoren op de Nederlandse markt.

Van 1994 tot 2018 ontwikkelde TUNIX zijn eigen PAM-oplossing om de ISO270001-norm in haar eigen organisatie te implementeren en om veilig gebruik van duizenden apparaten mogelijk te maken. Sinds begin 2019 is TUNIX het enige Nederlandse bedrijf dat een distributie- en doorverkoopovereenkomst heeft met Krontech. Bij het opzetten van SingleConnect ™ zal TUNIX profiteren van hun uitgebreide ervaring in toegangsbeheer en daarom zullen de klanten profiteren van de meer dan 25 jaar ervaring van TUNIX in de financiële sector, de gezondheidszorg, de verzekeringen en de overheid.

Over Krontech
Krontech is een softwarebedrijf opgericht in 2007 en ontwikkelt en integreert geavanceerde technologiesoftware op het gebied van voornamelijk maar niet beperkt tot Privileged Access Management. Met kostenefficiënte, flexibele en op maat gemaakte oplossingen is Krontech een gerespecteerde en bewezen partner die in staat is om organisaties van elke omvang in verschillende sectoren te ondersteunen. Beschikken over aanzienlijke ervaring in het beschermen van uitzonderlijk grote en complexe infrastructuren, waaronder veel Tier-1-telecomserviceproviders en grote internationale ondernemingen. Krontech’s activiteiten in Noord-Amerika hebben hun hoofdkantoor in Jersey City, NJ, met onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten in Istanbul, en regionale verkoop- en ondersteuningskantoren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Azië-Pacific.

Over TUNIX Digital Security
Al meer dan 25 jaar is TUNIX een full-service partner op het gebied van Digital Security Services en zorgt voor de implementatie en het beheer van beheerde netwerkbeveiligingsoplossingen en biedt training en advies over netwerkbeveiliging. Dankzij deze unieke flexibele formule en uitgebreide kennis is TUNIX de beveiligingspartner van vele toonaangevende organisaties in de financiële, verzekerings-, overheids- en industriële sector gedurende meer dan twee decennia.