Managed Firewall Service

Informatie-beveiliging, zelf doen of uitbesteden?

Managed Security is niet alleen het installeren van een firewall en het up-to-date houden van het systeem met patches en fixes! Het gaat om het actief bewaken van de toegang tot het Internet vanuit het bedrijfsnetwerk, het reageren op – kritieke – alerts, het samenstellen van management rapportages, het meedenken over de security-policy, beleid vertalen in implementatie en adviseren over voorgenomen wijzigingen in de firewall-configuratie.

Beheer van de securityomgeving is om die reden complex en arbeidsintensief en vereist specialistische kennis die 24 uur per dag beschikbaar moet zijn om de systemen te bewaken.

TUNIX levert deze service onder ISO27001 certificering. Dat maakt ons de ideale partij om functiescheiding te realiseren in het kader van uw eigen certificering.

Indien u daarvoor de kennis of middelen ontbeert, kan TUNIX u deze taak uit handen nemen. TUNIX beschikt over een team van ervaren security-experts die 24*7 de systemen van u en andere klanten bewaken.

Deze dienst is onze Managed Firewall Service, die door een Service Level Agreement (SLA) wordt ondersteund, zodat u weet wat u van ons mag verwachten.

Ontzorgen

Firewall zelf kopen

Indien u zelf de kennis en kunde in huis heeft om een firewall te kunnen beheren, helpen onze experts u graag bij de installatie en inrichting van de firewall.

Het product dat wij hiervoor adviseren is de Watchguard. De WatchGuard Firebox biedt naast een uitstekende bescherming tegen virussen ook een oplossing tegen spam, spyware en andere bedreigingen.

CONTACT

Wij horen graag van u!

Kerkenbos 13-27, 6546 BG Nijmegen

v

Telefoon: 024-3455000

Meer informatie over de Managed Firewall Service of de WatchGuard Firebox?