Informatiebeveiliging Trainingen

Awareness

Security awareness trainingen

Security Awareness Foundation

De Foundation training is een korte training van een dagdeel (ochtend / middag) en brengt de basis bij van security awareness.

Security Awareness Extended

De Extended training gaat dieper in op de materie en actualiteiten. Daarnaast wordt er specifiek aandacht geschonken aan standaarden.

Security Awareness Refresh

De Refresh training is bedoeld voor die mensen die de Foundation of Extended training gevolgd hebben en die behoefte hebben aan een update.

WORKSHOP

Open Source Intelligence

De workshop ‘Open Source Intelligence’ (OSINT) leert u op een efficiënte manier deze sporen te onderzoeken en daarmee relevante informatie te verkrijgen uit open bronnen zoals databanken, registers, online communities en social media. De workshop is interactief, waarbij de deelnemers de opgedane kennis gelijk in de praktijk kunnen brengen.

WORKSHOP

Social Media Intelligence

De workshop ‘Social Media Intelligence’ (SOCMINT) leert u op een efficiënte manier relevante informatie te verkrijgen uit social media, waaronder LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. De workshop van 1 dag is interactief, waarbij de deelnemers de opgedane kennis gelijk in de praktijk kunnen brengen.

Awareness Op Maat

Ontvang een kostenindicatie van uw Security Awareness Traject

Soort training

Doelgroep

Op welke termijn moet de training plaatsvinden?