024-3455000 info@tunix.nl

Database scanning

Databases zijn een aantrekkelijk doelwit voor cyber criminelen, en veel organisaties schieten tekort in het beschermen van deze kritieke verzameling van klantgegevens en intellectueel eigendom. AppDetectivePRO is database scanning software, die bedrijven gebruiken voor het identificeren en verhelpen van kwetsbaarheden, configuratie fouten, rogue installaties en toegangsproblemen in hun database omgeving.

Database scanning; AppDetectivePRO

Trustwave AppDetectivePRO is software voor big data store en database scanning, die onmiddellijk configuratie fouten bloot kan leggen, identificatie en toegangscontrole problemen, missende patches en iedere gevaarlijke combinatie van instellingen die zouden kunnen leiden tot privilege-escalation of dial-of-service aanvallen, data lekken of ongeautoriseerde wijzigingen van data.

Vanwege de eenvoudige setup en intuïtieve interface hoeft u geen security expert te zijn om het te gebruiken. Ontdek, stel vast en rapporteer over de veiligheid, risico of conformiteit van iedere database of big data store in uw omgeving - Op lokatie of in de cloud - in minuten tijd.

De kwaliteit van een database security oplossing houdt direct verband met de kwaliteit van de checks en testen ervan. En een set van testen en checks is zo goed als het onderzoek dat het up-to-date houdt. Trustwave Spiderlabs is het leidende database vulnerability onderzoeksteam in de industrie en ontdekte de afgelopen vier jaar 80 procent van de gepatchte database kwetsbaarheden. Onze experts hebben ontdekt en geraporteerd over honderden kwetsbaarheden in Oracle databases en tientallen in Microsoft SQL Server, IBM, MySQL, Sybase ASE en Hadoop.

database scanning