024-3455000 info@tunix.nl

Applicatie scanning

Om risico te beheren moet u risico meten. De snelst groeiende risico categorie zijn kwetsbaarheden in web applicaties. Analisten schatten dat op dit moment 75 procent van de aanvallen gericht zijn op de applicatie laag, daarbij gebruik makend van meer dan 6.000 bekende kwetsbaarheden. Hoe vindt en verhelpt u kwetsbaarheden in uw applicaties voordat criminelen er misbruik van kunnen maken?
Met onze zeer nauwkeurige App Scanner oplossingen, kunt u automatisch web kwetsbaarheden detecteren, deze prioriteren en gebruik maken van best-practice advies om deze snel te verhelpen of blokkeren. De App Scanner productlijn biedt ook het breedste scala aan scantypes om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan uw beveiligings- en zakelijke behoeften.
Bescherm al uw web en mobiele applicaties met uitgebreide kwetsbaarheidstesten van Trustwave App Scanner’s productfamilie.
Gepatenteerde gedragsgebaseerde scan technologie zorgt voor de nauwkeurigste kwetsbaarheidsdetectie voor snelle, efficiënte resultaten. Met ruim 128 soorten, bieden de App Scanner producten de hoogste applicatie kwetsbaarheid detectie cijfers in de industrie. Best-practise remedies versnellen de oplossing. Onze gepatenteerde HARM™ scores kwantificeren applicatie risico, zodat uw team kan prioriteren en de grootste bedreigen als eerste kan aanpakken, voor optimale veiligheid.
Trustwave App Scanner producten stellen u in staat om al uw applicaties te testen en monitoren op de manier die voor u het beste is.